Logo Pet-Box.ro

Campania "Umple golul din viața ta" continuă

Consiliul Județean Ilfov și Liga Profesionistă de Fotbal continuă cea mai de succes campanie de promovare a adopției animalelor. Jucătorii de fotbal din Liga 1 vor intra, înainte de startul meciurilor oficiale, cu câini în brațe disponibili pentru adopție și în sezonul 2022-2023. Așadar, campanie reîncepe duminică, 17 iulie, la meciul FCSB – FC Universitatea Cluj 1918.

În primul sezon, în urma campaniei, s-au adoptat 321 de câini din adăposturile de pe raza județului Ilfov.

Hilde Tudora, șef Birou Protecția Animalelor CJ Ilfov: „Așteptăm cu sufletul la gură reluarea campionatului. Numărul adopțiilor a scăzut considerabil în timpul pauzei de campionat. Din păcate pentru animale, este și perioada concediilor, oamenii nu au timp acum de o schimbare majoră în viața lor. Continuarea campaniei era extrem de necesară. În acest moment, în adăposturile publice din Ilfov sunt aproape 300 de câini. Mulțumim încă o dată Ligii Profesioniste de Fotbal pentru deschidere și pentru dorința de a schimba comunitatea în bine.”

Campania „Umple golul din viața ta” a fost preluată de alte cinci țări, printre care Bulgaria, Grecia, Italia și Turcia.

Sursa: Protecția Animalelor CJ Ilfov

2022-07-27 07:33:24

StradivART - Painting the Web
Q-Box - WebStart