Logo Pet-Box.ro

Pufi

Adresa: sat Varteju, localitatea Magurele

Telefon: 031 106 67 51

Totul a inceput in anul 2013, cu o prima catelusa a nimanui adoptata din spatele blocului de catre un cuplu de tineri inimosi. La acel moment, cei doi oameni frumosi mai aveau déjà in apartamentul lor micut cu doua camere din cartierul Colentina inca 7 pisicute adoptate de pe strazi. In curand a aparut a doua catelusa fara stapan in spatele blocului. Nu i-a lasat inima si au luat-o si pe ea in apartamentul lor mic, cu sterilizare, vaccinare si toate cele necesare. Curand a inceput prigonirea cateilor fara stapan, iar casa lor a devenit din ce in ce mai mica pe masura ce numarul animalutelor aflate in nevoie crestea. Pentru ca acesti doi oameni cu suflet mare nu pot rabda sa vada un suflet in suferinta. Nu pot trece mai departe, nu se pot face ca nu vad.
Apartamentul cu doua camere s-a umplut repede. A urmat un credit la banca pentru achizitionarea unui teren unde sa poata trai linistiti cateii. Incet-incet s-a construit si o casa pentru cei doi oameni. Acesta a fost inceputul.

Asociatia Pufi adaposteste in prezent 46 de ingeri cu blanita (30 catei si 16 pisicute). In doi ani de activitate au sterilizat 60 de catei si au dat spre adoptie 25. Totul suportat financiar doar de catre cei doi oameni.

Isi doresc sa poata face mult mai mult, dar resursele lor financiare sunt limitate. Se zbat luna de luna sa achite ratele la banca, sa acopere cheltuielile cu utilitatile, cu mancarea, vaccinarea si tratamentele cateilor si pisicilor. De asemenea, dorinta lor este sa se poata ocupa in paralel si de promovarea spre adoptie a cateilor, dar si de preluarea altor cazuri disperate pe care le vad zi de zi.

StradivART - Painting the Web
Q-Box - WebStart