Logo Pet-Box.ro

Provet

Adresa: Str. Trecatoarea 9 Mai Nr.6

Telefon: 023.457.18.54

Adresa web: https://provet.ro

In cadrul cabinetului efectuam sevicii medicale veterinare la cel mai inalt grad profesional, avand la activ o experienta foarte bogata in relatiile cu clientii, dar si in ceea ce priveste relatiile cu pacientii nostri, micii necuvantatori.Am deschis acest cabinet veterinar din dorinta de a va ajuta pe dumneavoastra, posesorii de animale, stim ce este in sufletul dumneavostra atunci cand animalul dumneavoastra este bolnav, tocmai de aceea ne propunem sa-l insanatosim si sa aducem pe fata dumneavoastra un zambet.

Cabinetul Medical Veterinar Provet a fost infintat in anul 1997 luna octombrie , fiind al doilea cabinet din Bacau, pornind la drum cu o echipa formata din doi medici veterinari, fiind la curent cu toate noutatile din domeniu, dobindind astfel cunostiintele si experienta necesara pentru a oferi ceam mai buna ingrijire pentru animalele dumneavoastra de companie. Pe parcursul anilor 1997-in prezent – cabinetul a suferit mai multe modificari privind aspectul si in principal dotarea, ajungind astfel la posibilitatea de a oferii servicii de asistenta medical veterinara profesionale.In cabinetul nostru va intampina o echipa tanara, entuziasmata si profesionista, avand ca obiectiv principal sanatatea prietenilor nostri necuvantatori. Acestia sunt tratati cu grija si afectiunea pe care o merita un adevarat membru al familiei dumneavoastra. In prezent Clinica Veterinara Provet functioneaza in 2 locatii, misiunea noastra avand drept scop imbunatatirea sanatatii si implicit salvarea vietii animalelor, straduindu-ne sa oferim cea mai buna calitate a actului medical. Dotarea cu aparatura de investigatie si exploratorie de ultima generatie acorda clinicii noastre posibilitatea de a oferi o gama completa de servicii medicale veterinare de inalta calitate.

Eficienta si profesionalism! Efectuam servicii medicale veterinare la cel mai inalt grad profesional avand la activ 15 ani experienta in relatia cu clientii si cu pacientii nostri-micii necuvantatori. Cabinetul ofera o gama larga de servicii, incepand de la consultatii, tratamente, vaccinari, servicii stomatologice, mica si mare chirurgie, pana la frizerie canina si felina.

StradivART - Painting the Web
Q-Box - WebStart